Äntligen hemma igen

Efter många veckors otrolig intensitet landar jag äntligen hemma. Och då menar jag inte att jag inte varit hemma rent fysiskt under den här perioden utan att jag inte landat hemma. Landat i mig själv och återconnectat med djuren och naturen fullt ut. Jag har under så lång tid nu hela tiden varit på väg någon annanstans. Men inte idag. Idag är jag här, fullt ut och med allt vad det innebär!

Nu sitter jag ute på en bänk i trädgården och rensar dagens kantarellskörd. Höstvinden blåser med sig allt det som är dags att lämna bakom mig medan solen fyller mig med värme och styrka inför det som komma skall. Morgonen har spenderats med hästarna och eftermiddagen i svampskogen tillsammans med katt och hund. Jag är hemma igen och känner den största av uppskattning för mig själv och mitt hem ❤️🙏

Ikväll ska kantarellerna och trattkantarellerna samlas ihop och tas hand om medan stugan åter lyses upp av stearinljusets sken. Har jag sagt att jag älskar mitt bökiga, omoderna boende och liv?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: