Den mörka sanningen bakom de fina orden

Den öppenheten och tilliten till dig själv och till andra som är inbjudna i en Tantramassage är helig. Det är ett heligt utrymme som de som möts där kliver in i och det kontrakt vi skrivit är att vara sanna (så sanna vi kan vara) mot vårt egna naturliga ja och nej samt respektera den andra personens naturliga ja och nej. I detta utrymme så finns ingen pushning, det finns inget “släpp taget”, “släpp loss”, “våga lite mer”, “gör si eller gör så”. Det finns ingen som kan säga till dig hur du ska göra eller vad du ska göra. Det finns bara känslor som blir till rörelser som möter andra rörelser och bildar en dans. En dans i den konstanta öppna inbjudan som du och jag svarar ja eller nej på, i varje andetag, i varje beröring, i varje ögonblick.

Det här är vad tantra och Tantramassage är för mig men idag blev det väldigt tydligt att det inte är så dessa möten ser ut för alla. Idag lyftes locket på något så mörkt att jag mår illa i hela min varelse, något som känns så tungt i mig att det måste lyftas ännu mera och pratas om.

För dig som orkar läsa så finns artikeln om den destruktiva kultur som kan uppstå i namnet av öppenhet och kärlek. I namnet av tantra och frigörande sex här: https://medium.com/@beadominic/tnt-23fbd13bca3d?fbclid=IwAR3BRjWthkKZJrC1pY2Qi1YWZZvXoLdjSWSbyJmgjlXHE5bd7zyymjz3XyE

Det här är anledningen till varför det är så viktigt att träna på att känna och vara sann mot sitt naturliga ja och nej. Anledningen till att om du inte känner ett helt och sant ja så är det alltid ett nej. Till varför skav inom dig alltid ska tas på allvar. För du är den enda som vet vad som är rätt för dig! Och så fort någon kommer och säger något som går emot den känslan så var uppmärksam och ta den inre varningen på allvar ❤️🙏 våga se mönstren och tro på din känsla före allt annat!

Jag vill också rikta mitt ödmjukaste och varmaste tack till Bea som vågat lyfta på detta lock. Som vågar vara så sårbar och så öppen om något av de mörkaste som finns. Det smärtar så djupt att förstå vad du och så många andra med dig har gått igenom här. Allt det som göms i mörket ska förr eller senare upp i ljuset. Tack för din styrka och ditt mod! Vi står med dig ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: