Kvinnlig kraft – Retreat Gotland

Känner du en djup längtan att få känna värme och styrka inifrån? Önskar du att du kunde släppa på dina spänningar och dina gamla föreställningar om vem du är och vad du kan göra? Vill du äntligen få landa i dig själv och våga släppa fram hela dig? Då har vi vårens kanske bästa retreat för det!

Genom kärlek och Närhet, känslor som delas, trummans slag, meditation, rörelse, musik och beröring fördjupar vi oss i vårt inre, möter barnet i oss och bejakar den kvinnliga kraften. Vi lär oss mer om att leva livet fullt ut här och nu.

Detta är vår inbjudan till dig som identifierar dig som kvinna och längtar efter att få släppa taget om den tunga ryggsäck du burit med dig i livet och istället få slå ut i full blom.
Hit kan du komma oavsett om du aldrig varit i kontakt med något liknande, eller om du redan vandrat på denna stig en längre tid.

Detta ingår i vårt retreat:
– Fri Tillgång till spa’t med sin 34 grader varma bassäng, bastu, dusch och träningsmöjligheter.
– Boende i lugn och lantlig miljö på gården i Ganthem.
– Frukost, lunch och middag lagad med hälsa i fokus.
– Dagliga möten i grupp där vi guidar dig på olika sätt. Vi kommer ägna oss åt Trummans kraft, musik och vibrationer. Body Awareness, en meditation under rörelse. Tantra – en livsfilosofi baserad på kärlek där vi utforskar vårat naturliga ja och nej, lyssnar på vår inre röst.

Din investering: 4300kr
Tider och datum:
Start Fredag 15 mars kl 13:00 Avslut Söndag 17 mars kl 13:00
Max antal deltagare: 10 personer.
Vi skapar tillsammans detta utrymme helt utifrån vilka behov som dyker upp under dessa dagar. Vi som tillsammans håller detta retreat heter Lina Petersdotter och Cecilie Nergaard.

Om Lina:
Jag heter Lina Petersdotter Johansson och har ägnat mitt liv åt att undersöka hur jag kan leva ett relationsbaserat liv. Där plattformen för allt ständigt är relationen till mig, till mina medmänniskor och till naturen. Genom Tantramassage, body awareness, healing, tarotläggning, intuitiv massage, guidande samtal, möten med hästarna samt trumman och röstens vibration så skapar jag utrymmen för mötet med dig, dina medmänniskor och naturen. Och i denna unika retreat ett utrymme för dig att möta din kvinnliga urkraft och din inre visdom!

Om Cecilie:
Jag heter Cecilie Nergaard och driver företaget InreVisdom på Gotland, där jag fokuserar på att möta mina medmänniskor med kärlek och respekt. Här erbjuder jag spa, massage, djupvågsbehandlingar, tantra och guidar grupper i Body Awareness.
Min livsresa har skapat en ödmjukhet för vad som kan ske när man inte lyssnar inåt utan kör över sig själv, och senaste åren har jag ägnat åt att ändra mitt tankesätt. Med fint stöd och mentorskap har jag genomgått kurser, studiegrupper och fördjupat mig i relationen till mig själv och omvärlden.

Varmt välkommen till oss! ❤️

Ps: om du känner att du ska vara med här, att du är en av oss, men upplever hinder i ekonomi eller annat, tveka inte att kontakta oss för att hitta en lösning!

Enklast nås vi på mail:
Nergaardcecilie@gmail.com
linapetersdotter@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: