Tantramassage, en inbjudan att känna dig själv genom min beröring och närvaro!

För mig har tantramassagen betytt så otroligt mycket så väl i mitt möte med mig själv som i mitt möte med andra. För när jag öppnade upp möjligheten att känna mig själv så öppnade jag också upp möjligheten att känna andra på ett djupare plan.


Alla som söker sig till tantrans filosofi oavsett om det är för det teoretiska upptäckandet eller för det praktiska undersökandet gör det av en anledning, en helt egen och unik anledning som bottnar sig i den vi är och vad vi upplevt och söker efter att uppleva i framtiden. Det jag upplever som en gemensam nämnare för de flesta av oss är sökandet/längtan efter kontakten. Kontakten med oss själva och vår omvärld.

I tantramassagen vill jag därför innerligt välkomna dig till en resa in i dig själv, till din kropp, dina energier och dina känslor. En resa som tar sin plats i ett utrymme avsatt just för dig och med en inbjudan till att känna dig själv genom min beröring och närvaro. Massagerummet under en tantramassage är för mig en helig plats helgad åt öppenhet, sårbarhet och kravlöshet. En plats ägnad åt dig, precis sådan som du är. Utan dömmanden eller förväntningar. Vilket ger dig en möjlighet till att möta dig själv i ett nytt ljus. Utan identitet, behövanden eller önskemål. En plats frikopplad från samhällets strukturer, helt öppet för vårt möte.

Med tacksamhet för det fria undersökandet i vem jag är och vem du är ❤🙏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: