Styrkan nås genom skörheten och sårbarheten

Så tidigt får vi lära oss att skörhet och sårbarhet (eller känslor över huvudtaget) är farligt och dåligt. Så tidigt får vi lära oss att stänga ner, stänga av och hårdna.

Efter en otroligt vacker och känslomässigt uppöppnande helg med djupa möten med vänner, relationer och familj samt en magisk arbetsdag igår där Tantramassage blandades med shamansk healing och body awareness så känner jag mer än något annat min egna skörhet. Jag känner mig som en fjäril som precis klättrat ut ur sin kokong. Som ska testa mina nya vingar, vingar som skapats av den hjärtöppnande kärlek som jag möter just nu i mitt liv. Vingar byggda av tillit. Tillit till mig själv, till dig och till världen.

Men för att känslan av tillit ska kunna uppstå så behöver öppnande som skapar sårbarhet och skörhet ske. Och i den tilliten till mig och alltet, genom sårbarheten och skörheten, där finns min allra innersta styrka. Den som är orubblig och total. Den som är kopplad till moder jord och universum. Min inre, oskadade kärna av oändlig styrka och energi.

Idag är min utmaning att vila i den nyöppnade skörheten. Jag omfamnar, välkomnar och ger den allt utrymme och kärlek jag kan. Och jag påminner mig själv om och om igen att vägen till styrkan går genom skörheten och sårbarheten och inte tvärtom. ❤️🙏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: