Släppa illusionen om brist

Att morgonmeditera med dessa vackra varelser är det vackraste. Att de dessutom visar mig precis vad det innebär att vara familj (flock) och slutet upp runt mig allihopa med sin egna vackra energi och budskap när jag behöver det som mest och släpper som djupast sorg är den största av gåvor.

Idag släpper jag rädslan för brist. Brist på pengar, energi och framför allt brist på kärlek och utrymme. Jag har länge levt i en historia av att det aldrig finns nog så det räcker till mig. En djup och smärtsam historia som lärt mig att jag måste kämpa för att få livet att ”gå ihop”. Det är dags att omfamna den haitiskan, tacka den för den tid den tjänat och släppa taget om den för att kunna skriva en ny sanning om att allt jag behöver finns tillgängligt och i överflöd. Under nymåneceremonin igår så kom gudinnan Lakshmi och förklarade att mitt mantra genom denna process ska vara ”that what is mine will not go past me”. Jag behöver inte jämföra eller konkurrera. Jag behöver inte titta över axeln för att se om jag riskerar att bli omsprungen. För det finns ingen tävling eller mållinje. Allt det som är menat till mig finns redan här och kommer till mig.

Så idag läker jag djupa sår och en lång historia av att bli lämnad ensam när jag behöver få kärlek, av att inte ha pengar så det räcker till att leva det liv jag vill leva och av att inte ha energi till det jag vill skapa och manifestera här på jorden ❤️🙏

Tack!

I släppandet av rädslan för brist och släppandet av konkurrenstänkandet så skapar jag också utrymme för nytt att få plats. Nymånens tid är tiden för att så nya frön och sätta nya intentioner. Så idag är också dagen när jag föder fram nya drömmar som bygger på överflöd med glädje och frid som ledstjärna istället för brist och kamp.

Drömmar om ett liv i gemenskap och delande. Ett liv där vi kan mötas och lyfta, stärka varandra istället för att kämpa emot varandra. En värld där vi ser att din framgång är min framgång och din lycka är min lycka. Ett liv i frihet.

Falken påminde mig idag om att det är mycket lättare att flyga högt än lågt. Ju lägre du flyger desto mera måste du kämpa för att hålla dig i luften medan ju högre du flyger desto mera luft (hjälp) får du under dina vingar. Han menade att vi människor lever i en illusion om att det är säkrare att flyga nära marken då det är lägre höjd att falla ifrån fast det egentligen är precis tvärtom, ju högre du flyger desto mindre risk är det att du faller överhuvudtaget.

Så idag vill jag lämna er med budskapet att våga släppa rädslan om brist och illusionen om konkurrens för att vi alla ska kunna flyga höger och sväva lättare igenom livet ❤️🙏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: