Jag säger upp mig från mitt jobb som omhändertagare

Gudinnan Ishtar kommer till mig och talar om samspel och samskapande med den stora modern. Med gudinnan och universum. Hon talar om att det är dags för mig att lära mig att hålla så som moder jord håller sina barn. Utan tyngd eller kvävande ansvar. Om att guida de som vill vandra ner i sitt mörker och möta sin inre sanning. Att vara den som som står kvar som klippan i stormen och håller facklan brinnande även i det djupaste av mörker.

Jag går nu in i ett skifte i och med att jag flyttar hem min verksamhet. Jag vill inte längre arbeta med människor som inte är beredda att ta ansvar, möta och förändra det som behöver förändras ❤️ jag vill inte ge mer konstgjord andning åt liv i stagnation. Jag vill arbeta med människor som vill ha stöd, styrka och klarhet i sin förändringsprocess. De som redan är i förändring och valt att vandra den medvetna och närvarande stigen. Er vill jag stå här och hålla utrymme för medan ni fördjupar era rötter ner i moder jord.

Jag säger nu upp mig från mitt jobb som omhändertagare. Jag är färdig och klar. Jag har tagit hand om och burit åt andra så länge. Det räcker nu. Jag är redo. Redo att stå i den styrka som krävs för att vara guiden. Redo att vara ljuset i mörkret och ohämmat låta mitt ljus skina.

Jag släpper nu, med kärlek och enorm tacksamhet över alla jag fått möta och allt jag fått lära mig, taget om min funktion och identitet som omhändertagare och bärare för att lämna plats för den nya form jag ska ta. Formen som shaman, häxa och utrymmeshållare i djurens, naturens och gudinnans tjänst.

Jag släpper taget och låter mig formas om för att idag kunna finnas här för dig, du som vill förändras på djupet. Du som omfamnar skavet och vandrar i mörkret för att hämta hem ditt ljus. Du som är beredd att möta, oavsett vad mötandet innebär och väcker. Du som är här. Nu.

Dig kan jag hålla i handen, vandra vid sidan av och guida på din väg. Dig kan jag hålla i stunder av tvivel och stunder av avgrundssmärta. För dig kan jag lysa på resan att dö och åter födas ur askan.

Du, du är välkommen in till mitt allra innersta, sårbaraste och starkaste. Till min stuga i skogen. Till min plats av rening och rensning av det som inte längre tjänar ditt högsta syfte. Till min plats av påfyllnad av ny, ren, ljus och stark energi. Till min plats av läkning genom att möta såren. Genom att öppna upp, erkänna, omfamna och känna med hela din varelse. Till min plats av helande. På det fysiska, mentala, emotionella, spirituella och energimässiga planet. Till min plats för mötandet med dig själv.

Med all min erfarenhet, visdom och förståelse så bjuder jag in till dig som söker att läka genom mötandet. Till dig som söker att återta din egna kraft och ta ännu större ansvar för ditt liv. Till dig som längtar efter en djupare närvaro och medvetenhet i mötet med dig själv och din omgivning.

I två koncept: Genuin närvaro (utrymme för alla) och Kvinnokraft (utrymme för dig som identifierar dig som kvinnan, samlas allt det jag bär med mig från min resa och blir tillgängligt för dig. Mötet och samtalen med hästarna och naturen, tantran och tantramassagen, body awareness, meditationen, yogan, antigymnastiken, resanterapin, den intuitiva massagen, shamansk healing, shamansk massage, ceremoniellt arbete, helande sång, guidning, samtal, trumresor och mycket, mycket mera. Grunden och kärnan i mig är mötet och relationen. Att finna tillbaka till att relatera istället för att separera och det är vad denna inbjudan välkomnar till.

Du kan boka en enskild session eller 3 sessioner med ca 1 månads mellanrum.

Varje session är ca 2 timmar (ingen exakt tid finns utan en session kan sträcka sig mellan 1 1/2 h och 2 1/2 h då vi möts så länge vi behöver.

Innehåll: Varje session är unik och uppstår i mötet. Så din uppgift är att släppa taget om din föreställning om hur detta möte ska se ut och gå in med en öppen intention där du kan vara trygg i att du får uttrycka dina behov och alltid äger rätten till dig. Där det inte finns några rätt och fel och där du är ansvarig för din resa och utveckling men där jag kan vara din guida och ditt stöd på vägen.

Var? I min stuga i skogen. Adress: Viggbo 130, 73363 Västerfärnebo.

Din investering:

⁃ Genuin närvaro enskild session: 2200kr

⁃ Kvinnokraft enskild session: 2000kr

⁃ Genuin närvaro bokning av 3 sessioner: 2000kr/session

⁃ Kvinnokraft bokning av 3 sessioner: 1600kr/session

Bokning sker via intresseanmälan:

Genom att du skickar mig ett Mail till linapetersdotter@gmail.com där du berättar om vem du är och vad du behöver just nu i din process.

Jag kommer läsa ditt Mail och känna efter om jag är rätt person för att möta dig i din process.

Jag har ibland väldigt lite tid över till att svara på Mail så dröjer det med mitt svar så ha tålamod och tillit.

Innerligt välkommen hem till dig själv!

❤️

2 thoughts on “Jag säger upp mig från mitt jobb som omhändertagare

Add yours

 1. Tack för dina ord, de klargjorde något som legat och bubblat i mitt inre, något som jag våndats över och inte riktigt vågat släppa fram. Jag har varit så trött, trött på att vara den som ser, som försöker förklara, hjälpa, lyfta och bära… Min kraft har tagit slut, utan att jag riktigt förstått, men nu förstår jag, min tid som omhändertagare är också förbi, något nytt väntar, och det är helt okej. Det är inte fel att gå vidare, de som stannar kvar väljer det själva. Jag trodde jag var ensam om att känna så här, och jag skämdes för det, kände mig svag och som en svikare, dina ord fick mig att våga tro på att jag gör rätt när jag lyssnar till mitt hjärta. Och jag behöver inte förklara för någon, för vem skulle förstå… Tack och Namaste

  Like

  1. Så fint att du kunde spegla dig i min resa! Och ett då viktigt skifte att omfamna. När det är dags är det dags och det enda som är vår uppgift är att följa förändringens vågor och våga släppa taget när de kommer ❤️🙏

   Tack för att du delar med dig och stort lycka till på din resa!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: