Välkommen till mitt relationsbaserade liv

Idag är jag mitt sköraste. Så mycket gammalt som jag släpper taget om för att skapa utrymme för nytt. Nytt som ännu inte fått en fast form.

Att släppa taget utan att veta vilka möjligheter som öppnas längre fram är otroligt utmanade och något av det läskigaste vi kan göra. Att släppa kontrollen och tryggheten. Att hoppa utan att se botten och sätta min tillit till att vingarna breder ut sig i fallet.

Så idag kände jag att det är en ypperlig dag att öppna dörren till ett nytt projekt som legat och pyrt länge men som nu ska få utrymme. ”Mitt relationsbaserade liv” att leva i relation istället för separation. Det här är ett medvetet undersökande som jag gick in i för ca 1 år sedan iom att jag börjar utbildningar ”framtidens by” på Karlskoga folkhögskola. Vi skulle alla välja en studiefråga att jobba med och jag valde ”hur kan jag leva ett relationsbaserat liv?”.

Och härmed vill jag bjuda in dig att ta del av mitt fortsatta undersökande av hur jag kan leva ett relationsbaserat och relationellt liv på alla livets plan. I relation till min kropp, mina känslor, min andlighet, min sexualitet, min energi, min hälsa, mina mänskliga och icke mänskliga relationer, till maten, jorden och allt som finna där emellan.

Min intention är att med jämna mellanrum dela med mig av mina upplevelser, mitt upptäckande och mina möten genom en vlogg eller videodagbok så att du nu kan få följa med på resan ❤️🙏

Det känns otroligt fint och väldigt utmanande!

Så välkommen till mitt relationsbaserade liv ☀️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: