Mediumpodden med Vivi Linde

Igår hade jag äran att möta den spirituella ikonen Vivi Linde som driver Mediumpodden tillsammans med Camilla Elfving. Ett otroligt fint möte ledde till två inspelade avsnitt där vi pratade om shamanism, om häxor och hästarna som andliga guider på jorden. Vi insåg efter dessa två inspelade avsnitt att det fanns än mycket mera att prata om under flaggan “allt det där vi inte pratar om” och bestämde därför att det kommer bli fler besök för mig i Vivis lokal på mariatorget i Stockholm. Så håll utkik på www.mediumpodden.se framöver för att få ta del av mina samtal med Vivi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: