Arise – the new multi authors book is coming in the beginning of April!

🇸🇪 Vill du läsa den nya boken?
Nu har jag gjort det igen! 😱 Kapitlet till min andra bok är inskickad. Jag är lite i chock och väldigt stolt!

Vill du ta del av dessa kraftfulla berättelser från mig och kvinnor från jordens alla hörn för endast 10 kr?
Skriv en kommentar så kontaktar jag dig när releasen i början på april börjar närma sig ❤️🙏

I mitt kapitel lyfter jag de för mig svåraste av känslor; skam och skuld. Jag berättar historien om hur jag mötte min djupaste skuld. Kanske kan den ge dig verktyg och modet att våga möta din egen? ❤️

Ps. För dig som märker att namnet på boken ändrats så är det pga Facebook inte är så förtjust i det gamla namnet och började blockera våra inlägg 😜

🇬🇧 Do you want to read my new book? I’ve done it again! The chapter to my second book has been sent in. 😱 I’m a bit in chock and very proud.

Do you want to take part of these extremely powerful stories from me and women all around the globe for just 1$? Then write a comment and I’ll get in touch with you when the release date in the beginning of April is getting closer. ❤️🙏

In my chapter I share about the feelings which are the toughest for me: guilt and shame. I share my story of how I choose to meet my deepest guil. Maybe it can give you tools and courage to meet yours? ❤️

Ps. If you recognize that the name of the book isn’t the same as it was, it’s because Facebook didn’t like the old name so it started banning us for using it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: