Din inre resa – Fördjupande möten in i dig själv

Längtar du efter att möta dig själv? Efter att känna mer av din fysiska, känslomässiga och energimässiga kropp? Efter att lyfta på locket och våga se och känna allt det som finns där under ytan? Då är du mer än välkommen till Din inre resa! ❤ Där jag möter dig med all min kunskap, erfarenhet och visdom från mitt liv och från moder jord. Varje session är unikt utformad efter det som uppstår i just det mötet och stunden och alla de verktyg som jag samlat på mig genom åren står tillgängliga. En session kan innehålla allt ifrån trumresa, tantramassage, healing, samtal, sång, body awareness och djupgående massage till mötet med hästen. Så låt dig dyka djupt ner i rötterna för att kunna stiga upp och flyga högst på starka vingar!

Din inre resa hos mig startar med att du skickar in en intresseanmälan till linapetersdotter@gmail.com och beskriver vad du längtar efter och önskar möta i dig själv. Jag känner in om det är något jag kan skapa ett utrymme för dig att kunna möta. Om så är fallet kommer du vara välkommen till mig för ett introducerande möte på ca 1,5h-2 h där vi får lära känna varandra och känna om det känns rätt att fortsätta denna resa tillsammans.

Sedan bokas tre sessioner in på ca 2-3 h med ca 1 månads mellanrum där vi börjar fördjupa din resa in i dig själv på det sättet som vi känner passar just dig.

Kostnad för introducerande möte: 1500kr
Inre resa sessioner: 6000kr (2000 kr per session)

Så hjärtligt och innerligt välkommen att möta dig själv! ❤

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: