Guided by nature

Relationen till mig själv, till mina medmänniskor och till naturen/moder jord är grunden i allt mitt arbete. Att fördjupa, förkroppsliga och tillåta. Naturen är min ständiga guide och läromästare. Som lärare kan naturen ta många former. Ofta har den formen av min egna kropp som kommuncerar genom sina känlsor och fysiska signaler. Hästarna och de övriga djuren är mina vägledare. Min dotter och mina medmänniskor är mina ljus och speglar i min process och naturen i form av jorden, växterna, vattnet och berg är mina ständigt tålmodiga följeslagare på min resa.

img_6409

Genom konceptet guided by nature vill jag bjuda in dig till att följa med på en resa in i sökandet efter naturens rytm, språk och perspektiv. En resa i en fördjupad relation till dig och därmed världen omkring dig. En resa i att sudda ut gränserna och separationen och omfamna helheten som är du och universum.

Är du nyfiken på vad detta förhållningssätt kan förändra i dig så rekommenderar jag dig att anmäla dig till studiegruppen “guided by naturen” som är en plattform från vart en grupp människor tillsammans undersöker hur livet med relationen som centrum kan se ut och uppkomma. Nästa terminstart för studiegruppen är 17 februari med smygstart i början på Januari. För mer info läs här: https://petersdotter.com/2018/11/14/langtar-du-ocksa-efter-att-satta-reltionen-till-dig-dina-medmanniskor-djuren-och-naturen-forst/

Du kan också boka enskilda, guidande samtal med mig via telefon eller hemma i min stuga i skogen i sala. Dessa är oftast min 30min och max 1,5h. Pris 700kr

Eller boka en tarotläggning med kortleken “the way of the horse” och låta hästarna guida dig vidare i livet.

Även detta kan göras via telefon eller på plats i min stuga i skogen i sala. Dessa möten blir oftast min 60min och max 2h. Pris 900kr

Alla bokningaförfrågningar skickas in via mailen linapetersdotter@hotmail.com, har du ingen Mail är du välkommen att skicka ett sms på 0738441467 (notera att jag inte svarar i telefon när det ringer om jag inte bestämt möte med någon). ❤️🙏

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: