Guided by horses

Genom intuitiva och verbala samtal med dig och din häst, meditation, body awareness och mötet med din häst så guidar jag dig i närvaro, mjukhet och öppenhet för att finna din inre styrka och lätthet. Med en stabil grund i relationen mellan häst och människa så öppnas sedan dörren för att utvecklas vidare som ekipage till stolthet, bärighet, glädje och hållbarhet oavsett inriktning men med inspiration ifrån den klassiska och akademiska ridkonsten.

Välkommen till en utvecklande tid!

”Jag måste dela med mig av denna fantastiska utveckling. Från att ha skakat bara jag varit nära Bonito, gråtit bara jag tänkt på Bonito, tänkt att sälja Bonito. Men hoppet och visionen är det som aldrig lyckades slockna helt. Vilket jag idag är så lycklig över! Idag när jag är med Bonito och tänker på Bonito så bara njuter jag och känner en stor glädje. Jag kan för första säga att jag älskar honom! Jag är så stolt när jag ser honom och att han faktiskt är min!

Jag vill tacka Lina för all hjälp, utan dej hade aldrig det här varit möjligt!

Jag är så glad att jag hittade dig och ser fram i mot våra nya steg! <3″

– Malin

Möt dig själv genom mötet med hästen

Är du intresserad av att fördjupa dig själv i dig, din resa och dina utmaningar? Då ska du boka denna coachsession där jag och hästen (din eller min) guidar dig genom mötet med dig själv. Hästen fungerar under sessionen som en spegel av dig medan jag hjälper dig att tolka hästens sätt att möta dig på och följer dig sedan i processen att våga möta dig själv och de hinder som står i din väg för att du ska kunna fortsätta din resa mot din inre styrka.

– Coachsession på ca 2-3 h med egen eller lånad häst – 1800kr

Sessioner för dig som vill utvecklas långsiktigt tillsammans med din häst

Introduktionssession: ett intuitivt möte tillsammans med din häst för dig som möter mig för första gången. En session där vi möts och går in på djupet i dig, din häst och eran relation samt era önskningar om framtiden. Sessionen är oftast mellan 2-3 h lång och avslutas när sessionen är färdig.

Pris:  1500kr

– Utvecklingssession: Vi fortsätter att fördjupa oss och utvecklas tillsammans med hästen efter det inledande samtalet och de behov och önskningar som framkommit där. Sessionen är oftast mellan 1 1/2-2 1/2h lång och avslutas när sessionen är färdig. I en utvecklingssession så möts vi precis där du och din häst befinner er just nu och fokuserar på det som kommer upp just nu. Sessionerna kan därför se enormt olika ut men i regel så får du med dig både övningar för dig själv och för dig och din häst som ni sedan kan bygga upp er relation och ert självförtroende med. De flesta som köper denna tjänst gör det regelbundet mellan 4-10 gånger per år beroende på behov. Möjlighet finns även att göra en utvecklingssession tillsammans med en av mina hästar hemma hos mig.

Pris: 1300kr

Milersättning: 25kr/mil

Kurser

Jag erbjuder halvdagskurser, endagskurser och tvådagars kurser samt läger.

– Endagskurs för max 4 ekipage + ryttarövningar samt teori/filosofi – 7000 inkl resa inom Sverige

– Tvådagars kurs för max 4 ekipage + ryttarövningar samt teori/filosofi – 11 000kr inkl resa inom Sverige

Häst på träning:

Är du intresserad av att ha din häst hos mig under en period? Kontakta mig så syr vi ihop ett paket för just era behov med fokus på relation, långsiktighet och självförtroende för både dig och din häst!

Har du frågor eller funderingar så kontakta mig på lina@petersdotter.com eller 073-8441467

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: