I samtal med…

Läkandet i att få bli hörd, sedd och mött har under den senaste tiden fascinerat mig allt djupare. Hur viktigt det öppna, icke dömande och kärleksfulla samtalet är. Jag vill därför från och med nu erbjuda ett sådant utrymme för dina djur. Ett utrymme där jag upplåter mig till att vara deras språkrör och tolk, deras kanal att berätta sin historia. Oavsett vad det innebär för dom.

– Samtalssession med ditt djur: Kan ske fysiskt på plats eller via distans. Sker samtalet fysiskt på plats så inbjuder jag dig som ägare/omhändertagare att delta under mina instruktioner. Sker samtalet på distans så kommer jag vid lämpligt tillfälle att föra samtalet med ditt djur och sedan boka in ett telefonsamtal med dig där vi talar om det samtalet som förts mellan mig och din häst. Självfallet kommer du även att få anteckningar från samtalet. I båda fallen kommer du även att få tillgång till övningar som du kan välja att göra för att hjälpa dig själv att öppna upp dig själv och fördjupa sökandet efter en kommunikation och relation i mjukhet och närvaro.

Pris: 1500kr

Flocksamtal – I samtal med:

Ju mer jag inser storheten i det öppna samtalet och hur relationer och relationsmönster påverkar oss ju mera uppskattar jag att få bjuda in alla dina djur till ett öppet samtal där de som känner att de har något att dela med sig av och berätta är välkomna att göra detta. Detta samtal sker helst på plats rent fysiskt hos dig.

Pris: 2000kr för en mindre flock (ca 3 individer), 2500kr för mellanstor flock (ca 5 individer), 3000kr för stor flock (ca 7 individer. Har du fler kanske vi behöver boka flera sessioner för att alla ska få utrymme att uttrycka sig).

– Endagskurs i öppen och intuitiv kommunikation:

En kurs som utformas efter gruppen men med fokus på sökandet efter en ökad öppenhet och trygghet i sin intuitiva kommunikation. Är du intresserad av detta koncept så kontakta mig så sätter vi ihop en kurs för just dina behov.

Pris: 7500kr för en heldagskurs med max 4 djur och max 8 människor plus eventuella resekostnader

Med Kärlek!

/ Lina

”Alltså jag måste bara berätta… Topzy är som en helt ny hund sen du var här! ❤ Han är hoppig och busig som en liten valp igen. Tidigare när de tränat så har lekbelöning inte alls funkat utan det har mest varit godis. Nu tycker han lek och bus är superkul! Det är som att han är sååå lättad 🙏❤”

– Therese

En av de första besöken genom min nya tjänst ”i samtal med” gick till en gård med kor, hästar och hundar. Detta möte var också en av de största inspirationerna till att erbjuda denna tjänst officiellt. En av djuren på gården var hunden Topzy som känts nedstämd och tyngd. Topzy kom under tiden jag talade med människan på gården och lade sig på mina fötter. I samma stund som han lade sig där kände jag hur mina tårar började rinna och en flod av tyngd, sorg och bilder sköljde genom mig. Topzy är en fantastisk läkehund som tar på sig och bär på mycket av våra mänskliga sorger. När jag besökte gården så fick han ett utrymme att dela med sig av den tyngden och sorgen och kunde få rensa sig själv genom mig och också fylla på med ny och ren energi. Innan mitt och Topzys samtal avslutades så pratade vi också om hur han kunde göra för att avlasta människorna från den tyngd de bär på men utan att behöva bära vidare på den tyngden själv. Vi kommer fortsätta skapa detta utrymme för Topzy att få stöd och guidning men efter detta fina meddelande från hans människa så känner jag mig trygg i att vi är på rätt väg. ❤️🙏

Det är historier som den här som de senaste veckorna verkligen fått mig att inse hur otroligt värdefullt och läkande dessa öppna samtal och utrymmen kan vara! Jag vill skicka ett stort tack till Topzys människor som vågar ge honom och de andra djuren på gården detta utrymme och denna kärlek ❤️❤️❤️

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: