Praktisk info

Start: Vi startar officiellt med en invigningsceremoni kl 19 fredagen den 28e juni som vi önskar att alla är med på där vi skapar en gemensam intention för helgen. Men du är välkommen att anlända från kl 10 på fredagen och delta på de workshops som är på dagen och ta tid att landa.

Avslut: Vi avslutar med en avslutningsceremoni ca kl 14 på söndagen den 30 juni som vi önskar att alla är med på där vi ber om att få integrera den transformation som skett under helgen i vår vardag hemma.

Boende: Boende finns på madrasser i spartansk stil inomhus samt i tält (några tältplatser kan ordnas av oss men det finns också möjlighet att ta med er eget tält). Definiera i din anmälan vilket alternativ du föredrar så försöker jag ordna detta utefter bästa förmåga.

För dig som blivit lovad boende inomhus så finns det madrasser, täcken och kuddar men ej lakan så dessa behöver ni ta med er själva.

Tvagning: Livet ute hos mig är spartanskt utan varmvatten och utan el så förbered dig på detta. Det finns en bastu som kan eldas upp för rening och tvättning. Det kommer också att skapas uteduschar men framför allt finns det en sjö nära som är öppen för bad.

Toalett: Det finns en vattentoalett inne i huvudhuset men för att vi dels inte ska riskera att den blir överväldigad och dels för att vi ska spara på vatten så kommer jag be er att endast använda den när ni verkligen behöver. Ett utedass är numera byggt så denna kommer användas primärt.

El: Det finns ingen fast el så har du behov av el under helgen för att tex ladda telefon så behöver du ta med dig egen batteribank så du kan ladda din telefon. Men vi rekommenderar att du stänger av den så du kan vara här så mycket som möjligt.

Vatten: Rinnande vatten finns i huvudhuset som kan drickas som dricksvatten.

Mat: Mat ingår i festivalkonstnaden. All mat som serveras kommer vara vegetarisk, glutenfri och sockerfri. Om du har andra matpreferenser ber vi dig att ange detta i din anmälan. Obs. Ta med egna matdon.

Parkering: Sker främst vid en liten rundell/rondell på vägen in till stugan. Beskrivning/foto kommer.

Hitta hit: Gården vi ska spendera helgen på ligger avskilt efter en väldigt gropig, liten grusväg så kör försiktigt och ha tillit till att ni kommer komma fram. Adressen hit är Viggbo 130, 73362 Västerfärnebo men alla gpser hittar den inte så jag postar också en länk till Google maps: Viggbo 130, 730 70 Västerfärnebo

https://goo.gl/maps/h2b9GrSQU8yEuzFb6

Reser du med tåg: kontakta då gärna mig så snart som möjligt då vi behöver planera hämtning vid tåget på ett smidigt sätt.

Kostnad: 1000kr för dig med mindre ekonomiskt utrymme och 2000kr för dig med mer ekonomiskt utrymme.

Betalning: Sker via swish eller faktura. Din anmälan är säkrad när du betalat din plats.

Anmälan: Sker till linapetersdotter@gmail.com.

Umgängeskultur: I detta utrymme tar vi ansvar för oss själva och varandra. Vi kommunicerar även om det som är obekvämt och stannar upp när vi behöver. Det finns inga rätt och fel och du tar hand om dina behov och kommunicerar dom när de uppstår så gott du klarar av. Vi visar respekt och förståelse för dessa behov men är också medveten om att alla behov kanske inte kommer kunna mötas.

Alkoholkultur: Vi undanber alkohol på detta event.

Mygg: På kvällarna är det en del insekter så var förbered er på detta 🙏

Djur: På gården finns hästar, hund och katter.

Välkommen! ❤

Ps. Har nu svårt att hitta eller har några frågor så kontakta mig på 0738441467. Skicka ett sms med din fundering så ringer jag upp så snart jag kan!

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: