Tantramassage

Vill du fördjupa känslan av att vara hemma i din egen kropp?

Söker du efter en djupare och mer närvarande relation till dig själv och din omvärld?

Vill du undersöka vad det innebär att mötas i total öppenhet?

Då kan en tantramassage vara något för dig!

Tantramassage är en öppen, ärlig, sårbar och tillåtande massage som sker utan kläder och med beröring av hela kroppen. Det är en massage där jag sätter ramarna för mötet men där alla känslor, tankar och upplevelser är välkomna att vara precis så som dom är.

Hela kroppen behandlas lika, det finns ingen del av kroppen som medvetet får mer uppmärksamhet än andra delar. Det sker ingen beröring mellan yoni och lingam eller yoni och yoni (könsorgan).

För att både du och jag ska kunna känna oss totalt trygga i detta djupgående möte är det dock viktigt att du förstår att du så väl som jag aldrig har någon rätt att i mötet ställa några krav eller ha några önskemål. Vi har båda också rätt att avsluta mötet om vi av någon anledning (spelar ingen roll vilken och detta behöver aldrig förklaras) känner oss obekväma eller otrygga. Detta är ett möte utan förutfattade meningar, förväntningar eller värderingar.

Förtydligande: Du kan alltså inte kräva något av vårt möte eller ha några önskemål!

Känner du att detta sätt att mötas på är något som lockar dig? Då är du varmt välkommen att läsa mera på fliken “Din inre resa” där tantramassage är en del. Idag erbjuder jag tyvärr inte enskilda tantramassage sessioner till dig som inte varit hos mig förut men är du genuint intresserad av att möta dig själv, dina känslor, beteendemönster och tankemönster och intresserad av att ha tantramassagen som en del i det undersökandet är “Din inre resa” rätt koncept för dig.

Är du intresserad av att lära dig mer om tantramassage i teorin och praktiken så är du ockås varmt välkommen att kontakta mig med en intresseanmälan om att boka en pedagogiskt tantramassage session. Skriv lite om dig själv utifrån frågorna nedan och skicka det till linapetersdotter@hotmail.com

1. Beskriv vilka känslor bilden/tanken på tantramassagen väcker i dig.

2. Beskriv vad det är som får dig att söka dig till denna massageform.

3. Beskriv vad du känner att du behöver i ditt liv just nu för att kunna fördjupa relationen med dig själv.

När jag har mottagit ditt mail kommer jag att läsa igenom detta och svara. Jag erhåller mig rätten att tacka nej till ett möte med dig utan att behöva förklara varför.

Förtydligande: Jag svarar inte på samtal i telefon utan vill du få kontakt med mig behöver du skicka ett mail. Om du inte har tillgång till mail är du välkommen att skicka ett sms.

Ett möte i tantramassagen pågår ca 2h (det finns ingen exakt sluttid) och

börjar alltid med ett samtal efter vilket vi båda får känna om detta är slutet eller början på vårat möte. Jag kommer under det mötet beskriva hur ramarna för massagen går till. Vi kommer sedan att byta om till saronger och påbörja massagen med tyg på för att sedan avlägsna tyget vid en senare tidpunkt.

Efter massagen så finns det möjlighet att ta en dusch (om vi befinner oss i lokalen i Västerås) samt ta några minuter för dig själv, dricka lite vatten osv. innan du åter ska ut och möta världen.

För avsättandet av tiden för vårat möte lämnar du ett bidrag på 2500kr innan mötets början (antingen kontant eller via swish).

Innan du kontaktar mig med din intresseförfrågan om ett möte i tantramassagen så vill jag att du läser dessa två texter i bloggen:

Tantramassage, en inbjudan att känna dig själv genom min beröring

Tantramassagen i praktiken

Har du några frågor eller funderingar är du självfallet också välkommen att höra av dig via mailen: linapetersdotter@hotmail.com med dessa.

Innerligt välkommen till ett möte med dig själv!

Ps. Som det står längre upp så erbjuder jag inte enskilda sessioner för dig som inte varit på ett möte hos mig tidigare men kan varmt rekommendera att kika in på fliken “Din inre resa” där jag använder tantramassagen som en av många verktyg under en längre och mera djuptgående resa.

CICCIS TANKAR:

“I september var jag en utav dom första att få äran att prova på Linas tantramassage. Den upplevelsen var en pusselbit i min livsresa och den hjälpte mig, och hjälper mig fortfarande tillsammans med annat i livet, att acceptera mig själv och tycka om min kropp precis som jag är. För första gången i hela mitt liv börjar jag på riktigt känna mig lugn med att jag är en bra människa och att min kropp är en del av mig. Jag behöver inte heller försöka vara bättre än någon annan, alla besitter vi egenskaper och förmågor som passar in och behövs på ett eller annat sätt. Det handlar inte om att vara bättre eller sämre. Livet är inte en tävling. Vi kan alla vinna. Nu när Lina officiellt erbjuder tantramassagen i sitt företag kan jag inte annat än varmt rekommendera denna upplevelse. Att få tycka om sin nakna kropp precis som den är borde vara en mänsklig rättighet. Det har inget med sex att göra utan tvärtom. Det handlar om att hitta sig själv och våga möta det man hittar.”

BEAS TANKAR

“Jag är en person med många rädslor, två av dessa rädslor är beröring och smärta. Och båda dessa saker ingår i de flesta massagebehandlingar, vi kan komma ifrån smärtan i en mjuk massage, men beröringen kommer vi inte ifrån. Tillsammans med Lina har jag haft en underbar chans att möta dessa rädslor och få vägledning hur jag kan komma vidare. Det har varit många tårar, men dessa möten med Lina och med mig själv har lett till att jag 6 månader senare kan utbilda mig till massör. Jag har fått fantastiska verktyg till att möta mig själv på ett djupare plan och verktygen kan jag även använda mig av för att kunna hjälpa andra. Så tacksam över denna resa! Med hjälp av Linas meditation och body awareness har jag kunnat möta mig på ett djupare plan, fått kontakt med fler styrkor och mer kärlek inom mig och jag har även kunnat fördjupa min intuitiva kontakt och kommunikation med andra djur och människor. Underbara verktyg!”

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: