Voice of the universe – festival

28-30 juni är du varmt välkommen till festivalen “the voice of the universe” som går av stapeln hos mig i skogarna mellan Sala och Avesta. Denna festival är ett utrymme för det universella samtalet och musiken. Vi samlas för att tillsammans öppna upp ännu djupare och större för det ständiga samtal och den ständiga sång som finns i världen genom samtal, healingcirklar, trumresor, dans, sång och musik i form av jams sessions, framträdanden, workshops, ceremonier mm.

Mat och boende: i festivalpriset ingår vegetarisk mat för alla dagar samt sovplats så länge platserna räcker och annars tältplats.

Anmälan: skicka din anmälan till linapetersdotter@gmail.com. Obs. Inkludera dina allergier och din

Kostnad: 1000kr för dig med mindre ekonomiskt utrymme. 2000kr för dig med mer ekonomiskt utrymme.

Barn: Ingen kostnad för barns deltagande (barn upp till 14 år) men föräldrarna tar ansvar för att de deltar där det passar och inte stör under tex ceremonier.

Betalning sker via swish eller faktura.

Känner du att du vill vara med att ta ansvar för detta utrymme genom att bidra med att hålla i en workshop, en healingcirkel, en jam session eller likande så är du mer än välkommen att kontakta mig på linapetersdotter@gmail.com eller via Facebook där jag har användarnamn Lina Petersdotter Johansson och berätta vad du känner att du vill bidra med för att fördjupa och öppna upp relationen till och själva och världen än mera! ❤️🙏

Välkommen till en helg där vi sjunger, spelar och dansar vår kropp, vår själ och vår kärlek till oss själva och världen!

Helgens program kan du läsa om här: https://petersdotter.com/2019/05/24/program-for-festivalen-the-voice-of-the-universe/

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: